De perfecte tas om mee te nemen naar een festival

Wil jij ook lekker naar een festival of naar een club, maar wel je handen vrij hebben? Zorg dan dat je een crossbody tas aanschaft. Deze tas is ideaal, omdat je in de ene hand een lekker drankje vast kan houden en in de andere hand jouw telefoon om leuke foto’s te maken van de leuke dag of avond (bron: maeshillscollection.com/be/).

Wat is een crossbody tas nou eigenlijk?

Klinkt courier of messenger bag bekend in de oren? Dit is namelijk de Engelse term voor de crossbody tas. De crossbody tas is kleiner dan vroeger. Vandaar dat ze fijn in gebruik zijn op bijvoorbeeld een festival. Een telefoon en een portemonnee passen er prima in. Een vergelijkbare tas is de fanny pack. Het verschil met de fanny pack en de crossbody is dat fanny pack niet om de schouder hangt, maar om de heupen.

Een enorm assortiment aan crossbody tassen

De keuze is reuze. Het aanbod in crossbody tassen is enorm. Er zijn zoveel verschillende tassen en allemaal in verschillende kleuren en stijlen. Er zit niet alleen verschil in kleur en stijl in de tassen, maar ook in het materiaal dat gebruikt wordt. Verschillende merken verkopen ook de crossbody tas. Denk bijvoorbeeld aan een Michael Kors, NA-KD, Valentino of de Only.

Hoe draag je een crossbody tas op de juiste manier?

Er zijn uiteraard verschillende manieren om crossbody tas te dragen. Je kan de tas bijvoorbeeld heel hoog dragen en een beetje aan de zijkant of heel hoog en dan aan de voorkant van jouw lichaam. Een andere manier is om de tas heel laag te dragen. Dit is te vergelijken met de manier waarop een schoudertas gedragen wordt. Ook voor deze manier geldt dat de tas aan de voorkant gedragen kan worden of aan de zijkant van het lichaam.