Dit zijn de beste kindermode webshops

Het aanbod kinderkleding online is reuze. Niet alleen alle grote ketens zoals H&M, Zara en Bershka hebben inmiddels een webshop, maar ook kleinere merken kun je tegenwoordig online vinden. Daarnaast zijn er ook veel kinderkledingwebshops die je alleen online kunt vinden. Opties genoeg dus… Maar wat zijn nou de beste kindermode webshops? Lees snel verder.

Kixx-Online

Het motto van Kixx-Online luidt “laat zien wie je bent” en dat is absoluut mogelijk binnen de prachtige collecties die deze webshop te bieden heeft. Bij Kixx-Online vind je een grote variatie aan merken, van high-end merken zoals Calvin Klein en Airforce, tot goedkopere merken zoals Feetje en XoYou. Daarnaast zijn ook al je kindermode favorieten te vinden bij Kixx-Online, zoals Vingino of Name-it.

Deze webshop heeft letterlijk alles. Daarnaast biedt Kixx-Online gratis verzending vanaf 99 euro, wanneer je iets voor 22.00 besteld wordt het de volgende dag verzonden en het retourbeleid van Kixx-Online komt ook goed door de test. Wij zijn fan!

Olliewood

De tweede webshop die we even in het zonnetje willen zetten is Olliewood. Of je nou kersverse ouder bent geworden of voor je tiener zoon of dochter aan het shoppen bent. Olliewood heeft voor ieder wat wils. Ook hier vind je een divers aantal merken denk aan B.Nosy, Mim-Pi en Dress Like Flo. Ook als je winkelt voor een speciale gelegenheid zit je goed bij Olliewood, denk aan communie of voor een bruiloft. Olliewood has it all!