De kleding van Antony Morato

Achter haast elk kledingmerk heeft een interessante historie te vermelden over de ontstaans wijze en is Antony Morato daar helemaal geen uitzondering op. De nadruk wordt gelegd op het roemruchte verleden van de Italiaanse Cinema en zijn aspecten als passie voor alles wat mooi is hoog aangeschreven. Dit is ook terug te zien in de ontwerpen van Antony Morato waarbij een eigentijdse vormgeving natuurlijk nooit ontbreekt, maar vaak ook wel een vleugje klassiek terug te vinden is.

Het merk kleed je van top tot teen

Of het nou gaat om schoenen voor alledag of een trendy uitziende riem of handschoen, het is allemaal terug te vinden in de collectie van Antony Morato. De ontwerpen zien er allemaal om door een ringetje te halen en dragen de gebruikte materialen ook bij aan de exclusieve look die Antony Morato zo apart maakt. Ook gewone sneakers kunnen er verkregen worden en is het duidelijk waarom het merk zoveel bekendheid geniet. Voor een ieder is er namelijk wat te krijgen en is dat ook te merken aan de rest van de collectie. Naast de jeans uitgevoerd in skinny en super skinny uitvoering krijg je ook nog het groot aantal shirts en truien.

Met de accessoires maakt Antony Morato het plaatje compleet en kan je er kiezen tussen een stevig uitgevoerde backpack of een trendy Trilby hat. Een complete lijn dus, maar bieden de ontwerpen combinatiemogelijkheden aan met haast elk ander kledingstuk uit jouw collectie. Bekijk het zelf op: https://www.forza.nl/heren/antony-morato/